Zeer geslaagde eindpresentatie Kartuizerproject

16 november 2012

In een prachtige ambiance, in het gemeentehuis van Sint-Oedenrode, vond vrijdag 16 november de eindpresentatie van het kartuizerkloosterproject plaats.

 

Maar liefst 170 mensen woonden de presentatie bij van een vijftal publicaties!

Eén wel heel bijzondere uitgave: het boek van Jan Sanders - Kartuizers in het land van de Dommel - werd in een speciale luxe editie, met volledig perkamenten band, overhandigd aan bisschop Hurkmans van 's-Hertogenbosch. Dit perkament was gemaakt binnen het Kartuizerklooster Perkamentproject!

 

 

 

 

 

Voorzitter Jan Kerkhof overhandigt het eerste exemplaar van het boek

"Kartuizers in het land van de Dommel. Klooster Sint Sophia van Constantinopel bij   's-Hertogenbosch, 1466-1641" aan monseigneur drs. A.L.M. Hurkmans, bisschop van 's-Hertogenbosch (Foto Wim de Vrij). 

 

Na afloop van de presentaties werden in een gezellig samenzijn de kartuizerproducten die ontwikkeld zijn getoond. Er kon uitgebreid van worden geproefd, en ook het archeologieonderzoek en het perkamentproject waren vertegenwoordigd met een prachtige mobiele tentoonstelling.

 

Alle publicaties zijn te bestellen via Duthmala en leverbaar via een aantal adressen in de regio. Meer informatie over de publicaties en verkoopadressen vindt u hier.

Adres
Stichting Kartuizerklooster
Kasterensestraat 15
5298 NV Liempde
tel: (0411) 63 20 43
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
┬ę 2024 Stichting Kartuizerklooster
Filter